Kunst maken met kinderen en jongeren is inspirerend. Een aantal jaren geleden was ik regelmatig betrokken bij kunsteducatieprojecten in zowel het basisonderwijs als het voortgezet onderwijs, op school als in mijn eigen atelier. Van een aantal projecten in het verleden heb ik een artikel geplaatst op mijn blog. 

De kunstprojecten waar ik aan mee heb gewerkt zijn divers. Sinds 2014 reis ik regelmatig naar Nepal om daar als vrijwilligster te werken. En wat is er mooier dan in een land als Nepal de creatieve ontmoeting aan te gaan als mij de gesproken taal ontbreekt.  Tijdens onze reizen houd ik een weblog bij om mijn ervaringen niet alleen te delen, maar ook voor mijzelf te documenteren.

Bijgaande foto is het ontwerp voor een muurschildering op de buitenmuur van een school in Kumroj/Chitwan Nepal. De afbeelding is als een reminder voor de kinderen om met het Brush At School project mee te doen: dagelijks samen handen wassen en tanden poetsen. Voor meer informatie over de stichting waarvoor wij werken of als je een donatie wilt doen!  lees hier meer