Creatieve inspiratieworkshops. Door persoonlijke omstandigheden worden op dit moment, voorjaar 2023, geen nieuwe workshops gepland. Wel sta ik open voor individuele vragen, daarvoor kun je me een mail sturen.

Mogelijkheden zijn:  mixed media en collages met als thema: mixedmedia-dagboek

zaterdag 8 april 2023: mixed media en collages en werken met oliepastel.

Klik hier voor Meer informatie of inschrijven inspiratieworkshop 

Creatieve workshops waarin je diverse collage- en mixed media technieken aangereikt krijgt en onderzoekt. Altijd afgestemd op de wensen, ervaringen en vaardigheden van de deelnemers. Creëer vanuit je gevoel.

Een thema kan een heel sterk startpunt zijn voor het beeldend werken. Dit thema kan een woord zijn, een gevoel of een plaats, dat maakt niet zoveel uit. Ik werk altijd met een persoonlijk - levens - thema als focus voor de verschillende inspiratiedagen. Het werkt ontspannend en geeft richting aan jouw onbewuste. Het maakt ook dat de spanning voor het lege vel er niet meer hoeft te zijn. Laat je verrassen door de beelden die ontstaan door het maken van onbewuste keuzes in combinatie met het leren en verfijnen van verschillende technieken.

Ook als je zin hebt in een dag ontspannen creatief werken in een fijne omgeving, gewoon om nieuwe inspiratie op te doen en te experimenteren met nieuwe materialen en (collage)technieken, dan zijn mijn inspiratieworkshops een goede keuze.

Je krijgt ongeveer een week voor de workshop een inspiratiemail over het thema met bijvoorbeeld de vraag om thuis al iets te verzamelen, een link naar muziek om je aandacht al op het thema te richten of een prikkelende tekst. Hierdoor vergroot je de impact van de workshop, maak je het persoonlijker en verdiep je het thema intensiever.

Het programma van de workshopdagen is steeds verschillend, dat maakt dat je één dag kunt boeken maar ook twee dagen, of de alleen de tweede dag.

Kosten workshop: € 100,- per workshop per dag, boek je voor twee dagen tegelijk dan zijn de kosten € 185,-

Let op! In verband met veranderingen in de BTW wetgeving per 1 januari 2020 ben ik vrijgesteld van BTW.

Wat krijg je hiervoor?

  • Een inspirerende dag van 10.00 – 16.00 uur in het atelier van Jonaske in Tilburg.
  • Een mail om je voor te bereiden op de dag en het thema van de dag
  • Je maakt kennis met diverse collage- en mixed media technieken.
  • Deskundige begeleiding en NLP, schrijf- en mindfulness oefeningen.
  • Aan het einde van de dag ga je naar huis met jouw eigen creatieve vormgeving van jouw proces; van inspiratie naar aspiratie
  • Gebruik van benodigde materialen tijdens de workshop in het atelier.
  • Gedurende de dag is er gratis koffie/thee en wordt een lichte vegetarische soep aangeboden.
  • In verband met de persoonlijke aandacht die ik geef kunnen maximaal vijf personen deelnemen.